freelance Dynamics professionals

De grootste Microsoft Dynamics werk site van Nederland: vacatures, professionals / freelancers en projecten (Axapta, CRM, Navision)

Microsoft Dynamics CRM

* Microsoft Dynamics werkt niet alleen uitstekend samen met onze Microsoft Office-software maar werkt ook vanuit Word, Outlook, Excel of SharePoint. Uw medewerkers hoeven dus niet meer te switchen tussen verschillende schermen.

* Met Microsoft Dynamics CRM hebben uw medewerkers altijd en overal de beschikking over actuele klantinformatie, zowel offline als online. Uw medewerkers hebben zo niet alleen gebruiks-vriendelijke CRM-software, maar ook een complete mobile office. Microsoft Dynamics CRM werkt net als Microsoft Office, software waar uw mensen waarschijnlijk al mee werken. Zij kunnen er direct mee aan de slag.

* Microsoft Dynamics CRM verhoogt de efficiŽntie van uw organisatie. Dankzij de flexibel in te richten processen, kan onze CRM-software meegroeien met uw organisatie. En kunt u de software altijd en eenvoudig aan uw wensen en behoeften aanpassen. Microsoft Dynamics is geschikt voor elke branche en bedrijfssituatie. En de CRM-software is toepasbaar op allerlei soorten relaties, zoals die met klanten, burgers, medewerkers en leveranciers.

Ga naar:

CRM professionals
CRM vacatures
CRM opdrachten


Voor leveranciers

Uw advertentie hier? Bekijk de mogelijkheden!

© 2008-2016 dynamics4all - Tinx-IT B.V. | vacatures | opdrachten | professionals | boeken | linkpartners